Büyük Sezon İndirimi 60%a Varan Yeni Sezon ÜrünlerErkekKadın * İndirimlerde Son Gün !

Garanti ve İade

Garanti ve İade

GARANTİ VE İADE KOŞULLARI

ASLAN KOZMETİK, satışa sunduğu tüm parfümlerin kaliteli ve güvenilir olduğunu taahhüt eder. Sipariş ettiğiniz parfüme kavuştuğunuz andan itibaren 7 gün içerisinde koşulsuz iade ve değişim hakkınız bulunmaktadır.

İADE KOŞULLARI

Sipariş ettiğiniz parfümü, sebep göstermeksizin iade etmek isterseniz, parfümün orijinal ambalajı açılmamış, kullanılmamış, hasar görmemiş ve yeniden satılabilir nitelikte olması gerekmektedir. İade edilecek parfümlerin, fatura ve kargo ücreti dahil orijinal ambalajı ile birlikte, [Şirket Adı] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

İade sürecini başlatmak için müşteri hizmetlerimizi aramanız ve size verilecek iade kodunu paketinizin üzerine yazmanız gerekmektedir. Kod olmadan gönderilen iadeler kabul edilmeyecektir.

İade işlemi gerçekleştikten sonra, parfüm bedeli en kısa sürede iade edilecektir.

DEĞİŞİM KOŞULLARI

Sipariş ettiğiniz parfümü, farklı bir parfüm ile değiştirmek isterseniz, parfümün orijinal ambalajı açılmamış, kullanılmamış, hasar görmemiş ve yeniden satılabilir nitelikte olması gerekmektedir. Değiştirilecek parfümlerin, fatura ve kargo ücreti dahil orijinal ambalajı ile birlikte, [Şirket Adı] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Değişim sürecini başlatmak için müşteri hizmetlerimizi aramanız ve size verilecek değişim kodunu paketinizin üzerine yazmanız gerekmektedir. Kod olmadan gönderilen değişimler kabul edilmeyecektir.

Değişim işlemi gerçekleştikten sonra, parfüm farkı, ilave ödeme yapmanız halinde tarafınıza iade edilecektir.

GARANTİ KOŞULLARI

Satışa sunduğumuz tüm parfümlerin garantisi, ürüne göre farklılık göstermektedir. Garanti süresi boyunca parfümlerin arızalanması durumunda, [Şirket Adı], parfümün tamiri veya değiştirilmesi konusunda gerekli desteği sağlayacaktır.

Ancak, aşağıdaki durumlar garanti kapsamı dışındadır:

  • Parfümün yanlış kullanımından kaynaklanan arızalar
  • Parfümün fiziksel olarak hasar görmesi
  • Parfümün kullanım dışı bir amaçla kullanılması
  • Parfümün doğal afetler, sel, yangın vb. dış etkenlerden kaynaklanan hasarları

MÜŞTERİ HİZMETLERİ

[Şirket Adı] müşteri memnuniyetine önem verir. Parfüm ile ilgili herhangi bir sorunuz veya şikayetiniz varsa, müşteri hizmetlerimize başvurabilirsiniz. Müşteri hizmetleri ekibimiz, en kısa sürede size yardımcı olacaktır.

GARANTİ VE İADE KOŞULLARI DEĞİŞİKLİKLERİ

[Şirket Adı], işbu Garanti ve İade Koşulları’nı değiştirme hakkını saklı tutar. Değişiklikler web sitemizde yayınlanacak ve geçerlilik kazandığı andan itibaren hüküm ifade edecektir.

İşbu Garanti ve İade Koşulları, [Şirket Adı] ve müşteri tarafından okunup anlaşılmıştır ve yürürlüğe girmiştir.

Bir yanıt yazın


Sohbeti Aç
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?
Merhabalar
Garanti ve İade ile ilgili bilgi almak ister misiniz ?