Büyük Sezon İndirimi 60%a Varan Yeni Sezon ÜrünlerErkekKadın * İndirimlerde Son Gün !

Üyelik Sözleşmesi

Üyelik Sözleşmesi

  1. TARAFLAR

SİTE SAHİBİ:

ŞİRKET ADI : ASLAN KOZMETİK

ADRES : Yenibosna Merkez Mah. Vizyonpark Plaza 3. Plaza No: 306 Bahçelievler / İSTANBUL

TELEFON : 0212 909 99 62

E-POSTA : bilgi@aslankozmetik.com

ÜYE:

[Adı Soyadı]

[E-Posta]

  1. KONU

İşbu sözleşme, ÜYE’nin SİTE SAHİBİ tarafından işletilen web sitesine üye olması halinde, SİTE SAHİBİ tarafından sunulan hizmetlerden yararlanma, siteye erişim ve site üzerinde paylaşım yapma hak ve yükümlülüklerinin belirlenmesine yöneliktir.

  1. ÜYELİK

ÜYE, web sitesine kaydolurken gerçek bilgilerini kullanmalı ve üyelik bilgilerini güncel tutmalıdır. SİTE SAHİBİ, üyelik bilgilerinin doğru olmadığını veya güncel olmadığını tespit ederse, ÜYE’nin üyeliğini askıya alabilir veya sonlandırabilir.

  1. HİZMETLER

SİTE SAHİBİ, web sitesinde sunulan hizmetleri, ÜYE’ye bildirimde bulunmaksızın değiştirme veya sonlandırma hakkına sahiptir.

  1. KULLANIM KISITLAMALARI

ÜYE, web sitesini yasal amaçlarla kullanmalıdır. Web sitesinin ticari amaçlarla kullanımı yasaktır. Ayrıca, web sitesinin veya başka bir üyenin kullanımını engelleyen veya kesintiye uğratan herhangi bir eylemde bulunmak da yasaktır.

  1. GİZLİLİK

SİTE SAHİBİ, ÜYE’nin kişisel bilgilerini gizli tutacaktır. Bu bilgiler yalnızca, yasal bir talep halinde veya yasal bir yükümlülük altında olması halinde, yetkili makamlara veya üçüncü taraflara açıklanacaktır.

  1. SORUMLULUK

SİTE SAHİBİ, web sitesindeki içeriklerin doğru ve güncel olduğunu taahhüt etmez. SİTE SAHİBİ, web sitesindeki içeriklerden veya üyelerin eylemlerinden kaynaklanan herhangi bir zarar veya kayıptan sorumlu tutulamaz.

  1. FESİH

SİTE SAHİBİ, üyenin işbu sözleşmede belirtilen şartlara uymaması halinde, üyeliğini askıya alma veya sonlandırma hakkına sahiptir.

9 .DEĞİŞİKLİKLER

SİTE SAHİBİ, işbu sözleşmede değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Değişiklikler web sitesinde yayınlanacak ve üyelerin dikkatine sunulacaktır. Üye, değişiklikleri kabul etmekle yükümlüdür. Değişikliklerin kabul edilmemesi halinde, üye, üyeliğini sonlandırma hakkına sahiptir.

  1. YÜRÜRLÜK

İşbu sözleşme, ÜYE’nin web sitesine kaydolmasıyla yürürlüğe girer ve ÜYE, web sitesi kullanımına başladığı andan itibaren işbu sözleşmenin hükümlerine tabi olur.

  1. TARAFLAR ARASINDAKİ ANLAŞMA

İşbu sözleşme, taraflar arasında yapılan yazılı anlaşma niteliğinde olup, herhangi bir ek belge veya anlaşma olmadan tek taraflı olarak değiştirilemez. İşbu sözleşmeden doğan uyuşmazlıklarda, Türk Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

İşbu sözleşme, SİTE SAHİBİ ve ÜYE tarafından okunup anlaşılmıştır ve yürürlüğe girmiştir.

SİTE SAHİBİ:

ASLAN KOZMETİK

ÜYE:

[Adı Soyadı]

Bir yanıt yazın


Sohbeti Aç
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?
Merhabalar
Üyelik Sözleşmesi ile ilgili bilgi almak ister misiniz ?