Büyük Sezon İndirimi 60%a Varan Yeni Sezon ÜrünlerErkekKadın * İndirimlerde Son Gün !

Satış Sözleşmesi

Satış Sözleşmesi

MÜŞTERİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

  1. TARAFLAR

SATICI: ASLAN KOZMETİK

ADRES : Yenibosna Merkez Mah. Vizyon Park Plaza 3. Plaza No: 306

TELEFON : 0212 909 99 62

E-Posta : bilgi@aslankozmetik.com

ALICI: [Adı Soyadı]

ADRES : [Adres]

TELEFON : [Telefon]

E-POSTA : [E-Posta]

  1. KONU

İşbu sözleşme, ALICI’nın SATICI’dan aşağıdaki niteliklere sahip ürün(ler)in siparişinin kabul edilmesi ve söz konusu ürün(ler)in bedelinin ödenmesi halinde, söz konusu ürünlerin teslim edilmesine ilişkin taraflar arasındaki hak ve yükümlülüklerin belirlenmesine yöneliktir.

  1. TESLİMAT

SATICI, ALICI’nın siparişini en kısa sürede işleme alacak ve ürünlerin sevkiyatını gerçekleştirecektir. Ürünlerin teslimatı, ALICI’nın vermiş olduğu teslimat adresine yapılacaktır.

  1. ÖDEME

ALICI, sipariş ettiği ürünler için ilgili bedeli ödeyecektir. Ödeme, ALICI’nın belirlediği ödeme yöntemi ile gerçekleştirilecektir. Ürün bedeli ödendikten sonra, SATICI, ürünlerin teslimatını gerçekleştirecektir.

  1. CAYMA HAKKI

ALICI, satın aldığı ürünleri teslim aldığı tarihten itibaren 14 (ondört) gün içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkı kullanımında, ürünlerin ambalajının açılmamış, kullanılmamış, tahrip edilmemiş ve yeniden satılabilir nitelikte olması gerekmektedir. Cayma hakkının kullanılması halinde, SATICI, ürün bedelini en geç 14 (ondört) gün içerisinde iade edecektir.

  1. GARANTİ

SATICI, satışını yaptığı ürünlerin kaliteli malzemelerden üretildiğini ve üretim aşamasında kalite kontrolünden geçtiğini taahhüt eder. Ürünlerin arızalı çıkması halinde, ALICI, SATICI ile iletişime geçerek, ürünün tamir edilmesini, değiştirilmesini veya iadesini talep edebilir.

  1. SÖZLEŞMENİN FESHİ

SATICI, ALICI’nın işbu sözleşmeye aykırı davranışları veya ödeme yapmaması halinde, sözleşmeyi feshedebilir. Aynı şekilde, ALICI da SATICI’nın sözleşmeye aykırı davranışları halinde sözleşmeyi feshedebilir.

  1. YÜRÜRLÜK

İşbu sözleşme, ALICI’nın siparişini SATICI’ya iletmesiyle yürürlüğe girer ve teslimatın gerçekleştirilmesiyle sona erer.

  1. YARGI YERİ VE TARAFLAR ARASINDAKİ ANLAŞMA

İşbu sözleşmeden doğan uyuşmazlıklarda, Türk Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir. Sözleşme, taraflar arasında yapılan yazılı anlaşma niteliğinde olup, herhangi bir ek belge veya anlaşma olmadan tek taraflı olarak değiştirilemez.

İşbu sözleşme, SATICI ve ALICI tarafından okunup anlaşılmıştır ve yürürlüğe girmiştir.

SATICI:

ASLAN KOZMETİK

ALICI:

[Adı Soyadı]

Bir yanıt yazın


Sohbeti Aç
Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?
Merhabalar
Satış Sözleşmesi ile ilgili bilgi almak ister misiniz ?